Globe blog - OŠ Matije Gupca G. Stubica

05.05.2010., srijeda

Suradnja

Među školama



Tijekom ove školske godine surađivali smo sa globovcima OŠ Đurmanec, pomagali im savjetima oko postavljanja meteorološke kućice i izrade prezentacije.
U početnoj fazi je zajednički projekt II. OŠ Čakovec i OŠ Matije Gupca Gornja Stubica - Vizualna interpretacija pokrova, analiza satelitskih snimaka.


Izvan škole



15.10.2009. – postavljanje plakata o Slanom potoku
Javna ustanova „Park prirode Medvednica“ uredila je poučnu stazu „Slani potok“ na sjevernoj strani Medvednice u suradnji s osnovnom školom „Matija Gubec“ iz Gornje Stubice, te Općinom Gornja Stubica.
Naša škola je napravila plakat na koji su stavljeni podaci dobiveni izradom projekta o Slanom potoku, te ga poklonila Javnoj ustanovi PP Medvednica. Plakat je izložen u planinarskom skloništu kod rudnika soli u predjelu Šokot.


27.02.2009. –puštena je u rad automatska meteorološka postaja „Oregon“
Gospodin Krešimir Bauer iz udruge „Kamenjak“ iz Donje Stubice je poklonio školi automatsku meteorološku postaju. Kod postavljanja smo zatražili pomoć gospodina Kristijana Božarova iz udruge „Crometeo - motrenje i prognoziranje vremena“.
I dalje surađujemo sa udrugom Crometeo zbog problema sa stanicom, javljali smo im visine snijega, pozivali ih na predavanja.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.